Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk Liderlerinin Özellikleri
04-01-2010, 09:23 PM
Türk Liderlerinin Özellikleri
Arkadaşlar böyle bir tez yazacağım bunun için yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada bu tez yazmak için araştırma yaparken bu siteyi buldum kuranların eline sağlık.
Şunu da belirteyim burda Türk büyüğü değil lideri olacak yani milletimize baş olmuş atalarımızdan bahsediyorum.
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
04-05-2010, 03:01 PM
RE: Türk Liderlerinin Özellikleri
Hmmm nerden aklına geldi bu konu, tez danışmanın ne diyor? Aklında bi-kaç özellik var mı? E şimdi özellikle Türk Liderlerin özelliklerini sayacaksan, Türk olmayanlarınkinden farklı olması icab eder. Lider, dolayısı ile idari sistem ve devlet, Türklerde, Türk olmayanlara oranla nasıl farklı oluyor. Objektif olarak nasıl yaklışıyorsunuz bu konuya? Az buçuk bizi aydınlatırsanız seve seve elimizden geldiğince yardım ederiz? Bu arada hangi Fakültedensiniz? Smile

Düşünüyorum o halde vurun...
04-06-2010, 09:18 PM (En son düzenleme: 04-06-2010 09:38 PM ogguzhan.)
Öncelikle Türk lider deyince akla askerler gelir. Yani Türk liderler askerdir, çünkü biz ordu milletiz. Tezi yazarken Türk büyüklerinin hayat hikayelerine yer vermeyi düşünüyorum bundan sonrası nasıl olsa iyi olur orasını ben de daha kestiremedim.
Sizce liderlik vasfı Türk büyükleri kimler?
ben birkaç örnek vereyim
Satuk Buğra Han
Gazneli Mahmud
Osman Gazi
Fatih Sultan Mehmet
Atatürk
...
(04-05-2010 03:01 PM)erkut demiş ki  Hmmm nerden aklına geldi bu konu, tez danışmanın ne diyor? Aklında bi-kaç özellik var mı? E şimdi özellikle Türk Liderlerin özelliklerini sayacaksan, Türk olmayanlarınkinden farklı olması icab eder. Lider, dolayısı ile idari sistem ve devlet, Türklerde, Türk olmayanlara oranla nasıl farklı oluyor. Objektif olarak nasıl yaklışıyorsunuz bu konuya? Az buçuk bizi aydınlatırsanız seve seve elimizden geldiğince yardım ederiz? Bu arada hangi Fakültedensiniz? Smile

Polis Akademisindeyim
Bu arada lider olarak Ahmet Yesevi ve Mevlana var onlar da asker değiller
maalesef
04-07-2010, 01:23 PM (En son düzenleme: 04-08-2010 12:41 AM erkut.)
(04-06-2010 09:18 PM)ogguzhan demiş ki  ÃƒÂ–ncelikle Türk lider deyince akla askerler gelir. Yani Türk liderler askerdir, çünkü biz ordu milletiz.

İyi de bu sadece Türk liderlere yada sadece Türk milletine has bir özellik değil ki. Vikinginden, Moğoluna tonla örnek bulunur yine...
(04-06-2010 09:18 PM)ogguzhan demiş ki  Bu arada lider olarak Ahmet Yesevi ve Mevlana var onlar da asker değiller
maalesef

Niye maalesef? Onları övünç kaynağı yapan zaten felsefeleri, insan sevgisi değil mi... Hem savaşıp hem de "gel ne olursan ol gel" dese abes olurdu bence...

Düşünüyorum o halde vurun...
04-09-2010, 03:00 PM
(04-07-2010 01:23 PM)erkut demiş ki  
(04-06-2010 09:18 PM)ogguzhan demiş ki  ÃƒÂ–ncelikle Türk lider deyince akla askerler gelir. Yani Türk liderler askerdir, çünkü biz ordu milletiz.

İyi de bu sadece Türk liderlere yada sadece Türk milletine has bir özellik değil ki. Vikinginden, Moğoluna tonla örnek bulunur yine...
(04-06-2010 09:18 PM)ogguzhan demiş ki  Bu arada lider olarak Ahmet Yesevi ve Mevlana var onlar da asker değiller
maalesef

Niye maalesef? Onları övünç kaynağı yapan zaten felsefeleri, insan sevgisi değil mi... Hem savaşıp hem de "gel ne olursan ol gel" dese abes olurdu bence...

Yok hocam ne alakası var ortak özelliği diye yazamayacağım diye üzülüyorumSad
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: