|
Doğu ve Güneydoğu'da Kopya Çekiliyor
|
|
02-07-2010, 02:00 PM
(En son düzenleme: 02-07-2010 02:07 PM enver paşa.)
|
|||
|
|||
|
Doğu ve Güneydoğu'da Kopya Çekiliyor
Prof. Dr. Ortaylı'dan ilginç iddia!
"Doğu ve Güneydoğu'da üniversiteye giriş sınavlarında açık şekilde kopya çekiliyor" 07.02.2010 11:10 Prof. Dr. İlber Ortaylı, ''Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki üniversiteye giriş sınavlarında açık şekilde kopya çekildiğini'' öne sürerek, ''Böylelikle iyi okullara ehil olmayan öğrenciler geliyor. Bunun açtığı gediği Galatasaray Üniversitesinde ben hissediyorum. İmtihanların asayişini iyi kontrol etmeliyiz'' dedi. Avrupa Birliğinin nüfus yapısı bakımından tehlikede bulunduğunu, üretemeyen bir nüfusun felaketlere yol açacağını öne süren Ortaylı, Türkiye'nin nüfus yapısının da yavaş yavaş Avrupa'ya benzemeye başladığını ve bunun 'okumayan, geçmişini araştırmayan kişilerin ortaya attığı fikirler' nedeniyle yaşandığını belirtti. Ortaylı, ''Avrupalılık, gelin kızın iyi bir koca bulması gibi bir saadet değildir. Bunu böyle sunanların milli politika tayin etmesi beklenemez'' diye konuştu. AA http://www.haberturk.com/haber.asp?id=20...2010/02/07 Şu memleketin haline bakar mısınız? İstanbul,Ankara,Galatasaray üniversitelerinde okumak isteyen ne kadar vatan evladı var.Bunlar bu isteklerinin hakkını yerine getirerek önce iyi bir lisede okumak için ardından da üniversite için büyük bir çalışmanın içine giriyorlar.Ama o üniversiteler vatan evlatlarına kapalı o üniversitelerde bölücü örgütlerin eğitim kampları kuruluyor ve bölücü terör örgütleri Galatasaray Üniversitesi'nden yönetiliyor İstanbul Üniversitesinde molotoflu eylem planları hazırlanıyor ne kadar adil bir ülke. Mehmet Akif Asım'ın nesli cepheden dönmediği için Türkiye'den gitti! Galip Erdem |
|||
|
02-08-2010, 10:19 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Doğu ve Güneydoğu'da Kopya Çekiliyor
batı okumak için doğuya doğu da batıya akıyor.lisedeyken hep bu mevzulardan konuşur ah çekerdik.benim sınıfta bile buraya nasıl gelmiş dediğim sıfır alt yapıda insanlar var. Teşekkürler.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım