|
Oyun oynuyoruz - Alttakine sor
|
|
06-20-2009, 12:10 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Oyun oynuyoruz - Alttakine sor
Abdurrahman İbni Mülcem
Sezarı öldürmesi için Brutüs'ü gaza getiren, aynı zamanda da Brutüs'ün kayınbiraderi olan kişi kimdir? TF'den Akıncı |
|||
|
06-20-2009, 12:16 AM
|
|||
|
|||
|
Abdurrahman bin Mulcem
Babilli kölelerin özgür olması gerektiğinden bahsettiği için, ilk insan hakları bildrisi olarak kabul gören yazılı belge nedir ? Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib! Kılma derman kim, helakim zehri dermanındadır. Fuzûli |
|||
|
06-21-2009, 09:26 AM
|
|||
|
|||
|
Kiros silindiri
I.Justinianus döneminde İtalyayı feth eden Doğu Roma İmparatorluğu başkomutanı kimdir? Düşünüyorum o halde vurun... |
|||
|
06-21-2009, 02:30 PM
|
|||
|
|||
|
belisar?
I. justinyen imparatorluğunun in en büyük eseri nedir? |
|||
|
06-21-2009, 07:17 PM
|
|||
|
|||
|
I. justinyen imparatorluğu diye birşey yoktur.
Daha önce sorduğum ama nedense cevaplanmayan sorumu soruyorum. Sezarı öldürmesi için Brutüs'ü gaza getiren, aynı zamanda da Brutüs'ün kayınbiraderi olan kişi kimdir? TF'den Akıncı |
|||
|
06-22-2009, 10:29 AM
|
|||
|
|||
|
Belisar değil Belisarius.
Brutüsün kayınbiraderi Cassius. Son Kırım Hanı kimdir? Düşünüyorum o halde vurun... |
|||
|
06-22-2009, 06:35 PM
|
|||
|
|||
erkut demiş kiBelisar değil Belisarius. ŞAHİN GİRAY HAN sorum:Haydar Paşa tren garının yapımında çalışan ünlü dünya lideri kimdir????????????? Kimse bilemeyecek ![]() ![]()
Mehmet Akif Asım'ın nesli cepheden dönmediği için Türkiye'den gitti! Galip Erdem |
|||
|
07-15-2009, 12:59 AM
|
|||
|
|||
|
Şu sorunun cevabını ver de güzelim başlık yeniden şenlensin
![]()
TF'den Akıncı |
|||
|
07-15-2009, 02:00 AM
|
|||
|
|||
Dengizik demiş kiŞu sorunun cevabını ver de güzelim başlık yeniden şenlensin ADOLF HİTLER Kaynak olarak ise Ziya Nur Aksun///Enver Paşa ve Sarıkamış Harekatı ![]() Bu soru yerine Balkan Harbinde İşkodra'da destansı bir savunma yapan Paşa kimdir??? Mehmet Akif Asım'ın nesli cepheden dönmediği için Türkiye'den gitti! Galip Erdem |
|||
|
07-15-2009, 07:39 AM
|
|||
|
|||
|
Hasan Rıza Paşa
Enver Paşa şehit düştüğünde bindiği atının adı nedir? Nerdesin ey dokuz şavklı yıldızım! Sabrın sınırlarına dayandı, Çeğen Tepesi'nde geceler... |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım