Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hocalarla komik diyaloglar..
07-19-2008, 12:22 PM
RE: Hocalarla komik diyaloglar..
Lise 1. sınıf öğrecisiydim ve o yıla kadar hiç blog ders görmemiştim. 80 dakika ders yapıp 10 dakika tenefüs yapmak bayağı yoruyordu beni. Okulun ilk günleriydi ve yine yorucu bir gündü. Akşam hava kararmış ve biz sadece 2 teneffüs yapmıştık. Edebiyat dersinde konumuz dilbilgisinden özel isimler. Ben dersi pek dikkatli dinlemiyorum, hoca özel isimlere örnek veriyordu. Birden boşta bulunarak "Hocam elma, armut gibi meyve isimleri özel isim olurmu" dedim. Hoca hiçbir şey demedi ve camı açarak " Aşağı atla olum" dedi.Big Grin

TF'den Akıncı
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
07-19-2008, 01:42 PM
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Hoca iyi etmiş Big Grin

Negü der eşitgil Tunga Alp Erig
Bilip sözlemiş kör bu öt sav erig
Et ol bu kişi kangü artar yıdır
Ânı ked küdezgü ay kıldı kader
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
12-03-2008, 03:55 PM
okuldaki hocamızın protein artıklarının nasıl atıldığını söyleyemeyip en sonunda çiş uleyn çiş diye bağırması.

"Adalet değeri ölçülemeyecek bir hazinedir,ancak onu merhametin çapulculuğundan kurtarmak gerekir."
Muhammed ikbal
12-03-2008, 03:57 PM
bir de şey var arkadaşın fizikçinin derse girdiğini görmeyip fizikçinin tayini çıkmış diye bağırıp bizi kandırmaya çalışması. hoca da bizimki de mosmor olmuştu.

"Adalet değeri ölçülemeyecek bir hazinedir,ancak onu merhametin çapulculuğundan kurtarmak gerekir."
Muhammed ikbal
12-03-2008, 04:57 PM
Ben meslek liseli olduğum için ve sınıfta hiç kız bulunmadığı için,özellikle meslek hocalarıyla aramızda geçen diyalogları yazmamdahilinde buradan direk banlanırım hocalar açık bir biçimde yanımızda küfürlü konuşabiliyorlar,hatta açık konuşuyum yanlarında küfür etmemize ve kendilerine dahi küfürlü espri yapmamıza hiçbirşey demiyorlar

"Buhara Semerkand Der Ağlarım,
Nerede? Nerede Benim Ural,Altay Dağlarım"
02-12-2009, 10:17 PM (En son düzenleme: 03-20-2009 05:21 PM enver paşa.)

Mehmet Akif Asım'ın nesli cepheden dönmediği için Türkiye'den gitti!

Galip Erdem
02-12-2009, 11:24 PM
bizim hoca bi arkadaşa sordu past perfect nedir dedi çocuk dedi ki mükemmel geçmiş.. iptal oldukBig Grin

Yabancı hakimiyetler altında kırılan, sürülen milyonlarca soydaşımızın bulunması bize vazifemizin büyüklüğünü ve şerefini hatırlatsın.
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: