Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burası saygın bir sitedir. Dikkatinize!
01-30-2009, 12:29 AM
Burası saygın bir sitedir. Dikkatinize!
Arkadaşlar son günlerde olan olaylar hepinizce malum.

Rica ederim birbiriniz ile saygınlığınızı yitirmeden konuşunuz.
Mahalle ağızları ile argo kelimeler kullanarak burada konuşma terbiyesizliğini gösterenler cezalandırılmıştır.

Fikirlere saygılı, insanlara saygılı, tarihi seven arkadaşlarımızın sitemizde yazmasını isteriz.

Bizim amacımız günde yüzlerce mesaj alan bir site olmak değil. Bir mesajı yüzlerce mesaj değerinde kıymetli olan bir site olmaktır.

KARADENİZ OKUSUN
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
01-30-2009, 02:27 PM
RE: Burası saygın bir sitedir. Dikkatinize!
Aynen katılıyorum.

İttihatçılar vardı, hilâl bıyıklıydılar..
Sustasına basılmış birer çakıydılar...
01-30-2009, 11:12 PM
Bu husta sizlere katılıyorum. Ceza vermenize bile saygı duyuyorum. Ancak sitede yasaklanan arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizi de kuırmaktan kaçınmalıyız. Onları tatlı dille ikna edip forumumuza kazandırmalıyız. Umarım bu olanlardan gerekli dersleri almışlardır ve yöneticilerimize karşı bir kırgınlıkları olmamıştır.

rasti rusti
01-30-2009, 11:16 PM
Tarih hakkında bilgili arkadaşların yoktan yere gerginlik çıkartıp ihraç edilmelerine üzüldüm. Burası bir bilgi alışverişi platformudur keşke cezalandırılmasalardı. Hayırlısı olsun

Yabancı hakimiyetler altında kırılan, sürülen milyonlarca soydaşımızın bulunması bize vazifemizin büyüklüğünü ve şerefini hatırlatsın.
02-04-2009, 02:10 AM
Arkadaşlar, bu site bâzılarının daha eşit olduğu sitelerden değildir. Değil söz konusu arkadaşlar, moderatörler, hattâ sitenin kurucuları da bu kurallara uymakla yükümlüdürler ve aksi hâlde gereken yapılır.

"Silahların yetersizliği, mağlubiyet için bahane değildir." Korgeneral Mataguchi
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: