Konu Kilitli 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türk piramitler?
01-19-2009, 04:14 AM (En son düzenleme: 01-19-2009 04:30 AM uygur.)
Türk piramitler?
Bugün Çin Halk Cumhuriyeti sınırarı içerisinde olan xianyang şehrinde m.ö Öntürkler tarafından m.ö 5000 yıllarında yapılmış piramitler vardır. Bugün tarihte bilinen en uzun piramit Mısır daki 168 metre boyutundaki keops piramitidr denilmektedir fakat atalarımızın yaptığı piramitlerden bir tanesi 300 metre yüksekliğindedir. Ve Mısır daki piramitler m.ö 2000 yıllıarında yapılmıştır. Ayrıca piramitlerde bulunan tabletlerde Öntürkçe den kelimeler bulunmaktadır.Yani bu bize gösteriyorki sırrı çözülemeyn ve uzaylıların yardmıyla v.b gibi iddialarla yapıldığı söylenen piramitlerin kökeninde biz varız. Bunun araştırılması ve tarih sayfalarına not edilmesi gerekir. Ama Çin bu bölgeye turistik gezileri kapatmıştır. Devletimiz ise kürtlere tv açmayı bu konulara yeğlemiştir. Lütfen tarihimize sahip çıkalım...

ALLAH TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN

.jpg  xian_07g.jpg (Boyut: 38 KB / İndirilme: 2002)
.jpg  Dahs04s.jpg (Boyut: 12.69 KB / İndirilme: 1394)
.jpg  China_Pyramid_Yalip_960374.jpg (Boyut: 83.22 KB / İndirilme: 2354)
.jpg  xian-pyramid.jpg (Boyut: 48.64 KB / İndirilme: 2320)
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
01-20-2009, 12:29 PM
RE: TÜRK PİRAMİTLERİ
SİNKİANG(xinkiang-yeni il- çin türkistanı).: tarihi açısından makus hale düştüğü gibi bugünde mezalime uğramaktadır. çinin deneylrine kobay olarak kullanılmakta ve çürük evlerde oturmakta olan 300.000 türkün haklarının korunması için türki devletlerin herhangi biri adım atmamaktadır.
konu ile ilgili bir konu açmıştım bakarsanız sevinirim.

"Adalet değeri ölçülemeyecek bir hazinedir,ancak onu merhametin çapulculuğundan kurtarmak gerekir."
Muhammed ikbal
01-20-2009, 06:36 PM
ilk defa gördüm çok ilginç
bilgilendiğiniz için teşekkürler
araştırıp inceleyeceğim

Türk Köşesi

Devlet i Aliye yi Osmaniye'nin üç kıtada at oynatıp buyruk yürüttüğü ihtişamlı dönemlerinde, Avrupa'da Türk hayat tarzı ve modasının çok tesirli hale geldiğini Evlerinde Türk köşesi bulundurmayan sosyete mensuplarının ayıplandığını
01-20-2009, 11:22 PM
Gerçekten araştırıp incelenmesi gereken bir konu. Ayrıca yapılan mumyalama sistemide çok üstün bir sitem olduğu söyleniyor. Bugün yapılan beyin ameliyatların dahi yapıldığı oraya giden bir beyin cerrahımız dünyaca ünlü beyin cerrahımızca açıklandı ismini hatırlayamadım. Ama bunların araştırlması lazım devletimizden görevini yerine getirmesini bekliyoruz.
01-20-2009, 11:27 PM
Büyük harfler ile başlık açmak yasak.
Kaynaksız resim paylaşmak yasak.
Kaynaksız soru dışında bilgi paylaşılması yasak (KEsin eminmiş gibi)

Bu kurallara dikkat edelim.

KARADENİZ OKUSUN
01-20-2009, 11:27 PM
Batuhan kardeşim dediğin gibi vietnam a ağıtlar gönderen sonra bugünlerde Filistin e ağıtlar gönderen kimseler söz konusu Türkistan olunca sesleri çıkmıyor. Elbette Filstine yardım gönderilmeli ama soydaşlarımız öz kardeşlerimimiz unutulmamalı.
01-20-2009, 11:34 PM
RE: Türk piramitler?
Bu konu hakkında bilgi Bahaeddin Ögel'de hiç geçmiyor.

Kendisi bazı dönemler Türklerin Ölüleri yaktıklarını bile bildirmekte.
Olabilir ama kesin bir veri ne yazık ki yok.

KARADENİZ OKUSUN
01-21-2009, 01:32 AM
uygur demiş kiBatuhan kardeşim dediğin gibi vietnam a ağıtlar gönderen sonra bugünlerde Filistin e ağıtlar gönderen kimseler söz konusu Türkistan olunca sesleri çıkmıyor. Elbette Filstine yardım gönderilmeli ama soydaşlarımız öz kardeşlerimimiz unutulmamalı.

Ben anlamıyorum,eğer Türkistan'a birileri üzülmüyorsa bu sizin suçunuzdur.Bunu siz önplana çıkarınız ki insanlar anlasın.Örneğin Türkistan tarihinden falan bahsedin.Ama bunu söylemek yerine "ona ses çıkardınız,buna niye çıkarmadınız" diyip duruyorsunuz.
01-21-2009, 11:04 AM
Teñrikut demiş kiBüyük harfler ile başlık açmak yasak.
Kaynaksız resim paylaşmak yasak.
Kaynaksız soru dışında bilgi paylaşılması yasak (KEsin eminmiş gibi)

Bu kurallara dikkat edelim.
E kapatalım o zaman bu başlığı. Arkadaşlar foruma girişt krallarımızı okumanızı ve riayet etmenizi rica ediyorum. Konu kapatılmıştır.

Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib!
Kılma derman kim, helakim zehri dermanındadır.
Fuzûli
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Konu Kilitli 

Foruma Git: