|
Lost'tan Son Klip
|
|
11-30-2008, 02:45 AM
|
|||
|
|||
|
Lost'tan Son Klip
Sizler de benim gibi Lost hastası mısınız bilemem ama,benim gibi olan arkadaşlarıma 5.sezonun başlamasına kadar biraz daha sabır dileyerek The Fray'ın yeni yayınlanan "You Found Me" şarkısının klibini paylaşmak istiyorum
![]() http://www.nessima.com/lost/losttan-son-...u-found-me Adaleti besleyen düzen değildir;düzeni ortaya koyan,gün ışığına çıkaran adalettir... Albert Camus |
|||
|
11-30-2008, 01:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lost'tan Son Klip
Valla biz de bekliyoruz 5. sezonu ama dizi ilerledikçe kaygılarım da artmıyor değil. Zira yapımcılar her konuşmalarında, her olayın mantıklı bir açıklamasının yapılacağını söylüyorlar. İnşallah yapabilirler. O kadar fazla soru işareti bıraktılar ki 4 sezonun birden tamamında. Her bölüm bir olayı açıklasalar, en az üç ayrı yeni bilinmeyen şey bırakıyorlar kafalarda.
Gerçi yapımcı ve yazar J.J. Abrams anladığım kadarıyla çoğu olayın sebebini alenen göstermektense, çok ince detaylarla verme eğilimine olan bir şahıs. Son 4 sezondur bunu gördük. Ayrıca "Cloverfield" filminde, film boyunca yaşanan olayın sebebini filmin sonunda kimsenin farkedemeyeceği bir detay olarak vermesi de bunun göstergesi. Gerçi Lost bir televizyon işi olduğu için soru ve cevapların daha belirgin olması lazım. Neyse, Lost konusu açılınca benim çenem düşüyor. O yüzden bekleyip göreceğiz bakalım 5. sezonu. Bu arada bir ikiyüzlülük itirafı da yapayım. Annemlere falan çok sitem ediyorum hergün ayrı bir dizi seyrediyorlar diye; geçen kendi izlediğim yabancı dizilerin bir hesabını yaptım, yaklaşık 7 tane falan dizi takip ediyormuşum da haberim yokmuş. Annem duymasın...
Non Silba Sed Anthar... |
|||
|
11-30-2008, 04:03 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lost'tan Son Klip
Ağabey bir Lost başlığı açıp konuşalım şu Lost fenomenini.Bu dizinin muhabbeti çok hoşuma gidiyor.Ben aslında diziye karşı bayağı bir önyargıyla bakıyordum.Çevremdeki hemen herkes izliyordu diziyi,ben de alelade bir macera dizisi zannediyordum.Ama sonra bir gün öylesine bir açtım, bakalım neymiş bu Lost diyerek.Açış o açış...Şimdi 4. sezonun 8. bölümündeyim.Kalan bölümlerini de bitirmek lazım yakın zamanda.
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Lost | kutup yıldızı | 18 | 4,100 |
08-04-2009 05:27 AM Son Mesaj: evlat |
|

Arama
Üye Listesi