Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeniden sizinle olmak güzel...
07-06-2008, 08:50 PM
RE: Yeniden sizinle olmak güzel...
Teñrikut demiş kiMakineci ile yüzyüze görüşmek nasip oldu. Geçen gün aşiyan da dört saate yakın muhabbet ettik.
DAha öncesinde ise KaradenizOkusun'un yemeğinde beraber karalahana çorbası ve Akçaabat Köfte yedik.

Deme be :|

Nasıl canım çekti ...
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
07-07-2008, 12:01 AM
Herhalde gözle görülen tek eksğimiz Tosun Saral abimiz sanıyorum. Kendinsin paylaşımları ve yorumları arşivlenmeye değer Big Grin

Negü der eşitgil Tunga Alp Erig
Bilip sözlemiş kör bu öt sav erig
Et ol bu kişi kangü artar yıdır
Ânı ked küdezgü ay kıldı kader
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
07-09-2008, 08:25 PM
Dengizik demiş kiHoşgeldin sayın MakineciSmile Ben eski forumdan Akıncı.

Hoşbulduk, eski tabiriyle akıncı yeni tabiriyle Dengizik kardeşim :)sağolasın....

Saygılar
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
07-09-2008, 08:36 PM
bayundur demiş kiHoş geldin makineci kardeş. Gözümüz yollarda kaldı desek yalan olmasz. Bu arada ben tarihforum.com'da Mustafa SAygı rumuzuyla yazan şahsiyetim. Bundan böyle daha kısa bir adla aranızdayım.

Sağolasın abi,geldim işte biraz geç oldu ama olsun aranızdayım....
Abi Tenrikutla buluşup ortak arkadaşlarımızla muhabbet ettik sendende biraz muhabbet ettik kulaklarını çınlattık....

Teñrikut demiş kiMakineci ile yüzyüze görüşmek nasip oldu. Geçen gün aşiyan da dört saate yakın muhabbet ettik.
DAha öncesinde ise KaradenizOkusun'un yemeğinde beraber karalahana çorbası ve Akçaabat Köfte yedik.

Aynen,Karadenizliler yemeği gerçekten çok güzeldi ve baya eğlendik bundan sonra Ankara'da olduğum sürece etkinliklerine katılmaya çalışacağım.Mesela Cumartesi Kurtuluşta eğlenceleri var o gün inşallah ordayım....

Bu arada Tenrikut kara lahana çorbasından bahsetmiş güzeldi ama ben hepsini yiyemeyince Tenrikut'tan fırçayı yedikBig Grin

Saygılar
07-10-2008, 02:26 PM
Selam. Ben Buse.. Tarihe ilgiliyim. AlperTunga sınıf arkadaşım. Özellikle Topal Osman Ağa belgeseline katkıda bulunmak isterim. Kendisinin torunuyum...Big GrinBig Grin
07-10-2008, 02:28 PM
Buse demiş kiSelam. Ben Buse.. Tarihe ilgiliyim. AlperTunga sınıf arkadaşım. Özellikle Topal Osman Ağa belgeseline katkıda bulunmak isterim. Kendisinin torunuyum...Big GrinBig Grin

Hoşgeldin, sefalar getirdin..

Negü der eşitgil Tunga Alp Erig
Bilip sözlemiş kör bu öt sav erig
Et ol bu kişi kangü artar yıdır
Ânı ked küdezgü ay kıldı kader
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
07-11-2008, 08:59 PM (En son düzenleme: 07-11-2008 09:02 PM makineci.)
Buse demiş kiSelam. Ben Buse.. Tarihe ilgiliyim. AlperTunga sınıf arkadaşım. Özellikle Topal Osman Ağa belgeseline katkıda bulunmak isterim. Kendisinin torunuyum...Big GrinBig Grin

Bende Giresunluyum, bence dedenizle ne kadar övünseniz o kadar azdır....

Bu arada aramıza hoşgeldiniz.......
Saygılar
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: