Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balkan Türkleri...
08-18-2010, 05:35 AM
RE: Balkan Türkleri...
Balkan Türkleri; başka ırklarla karışmamış, en saf Türklerdir.
Türkiye'deki etnik döküntüleri başka yerlere sürüp onların yerine Balkanlarda yaşayan ırkdaşlarımız getirsek, Türkiye adına yakışır şekilde gerçekten Türk ülkesi olur.
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
08-18-2010, 04:03 PM
neye dayanarak söyledin bunu kardeş onlar da o kadar milletle etkileşim içinde olmadılar mı yani slav diyarında

Önümüzde deniz kadar düşman, arkamızda düşman gibi bir deniz. Kaçacak yer yok.(Tarık b. Ziyad-İspanya Fethi m.s. 711)
08-19-2010, 07:00 PM
(08-18-2010 05:35 AM)Uluğ Beğ demiş ki  Balkan Türkleri; başka ırklarla karışmamış, en saf Türklerdir.
Türkiye'deki etnik döküntüleri başka yerlere sürüp onların yerine Balkanlarda yaşayan ırkdaşlarımız getirsek, Türkiye adına yakışır şekilde gerçekten Türk ülkesi olur.
Big GrinBig Grin
08-21-2010, 11:20 PM
(08-16-2010 01:18 PM)el-Hace demiş ki  Kardeş o dediğin program hangi günler başlıyor biliyor musun ???
bir de belki bilgin olur diye sordum ben aslında işim gereği son 3-4 yıldır özellikle kış ayları hiç tv izlemiyorum. Tarihle alakalı programları da takip edemiyorum. Bildğim kadarıyla bir tv-8'de mustafa armağan çıkıyor bir de murat bardakçının programı var. Onun dışında bildiğin bir program varsa bana da bildirir misin ???

Ben rastladıkça izliyorum, televizyona ayırdığım vakit çok fazla olmadığından düzenli takip edemiyorum.

KARADENİZ OKUSUN
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: