|
Hoşgeldiniz - Tanışalım
|
|
07-16-2008, 11:01 PM
|
|||
|
|||
|
Hoşgeldiniz - Tanışalım
Geçi geç kalmış bir başlık oldu ama, atalarımız ne demiş geç olsun güç olmasın değilmi
Arkadaşlar tanışma faslını burada yapalım. Öncelikle kendimi tanıtayım, Önceki forumda ÇEPNİ rumuzlu üyeyim. Hepinize Keyifli forumlar diliyorum. Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib! Kılma derman kim, helakim zehri dermanındadır. Fuzûli |
|||
|
07-16-2008, 11:25 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Hoşgeldiniz - Tanışalım
Öncesi sonrası bir olan üyeyim.
İnşaat Mühendisiyim. Rizeliyim. o kadar.
KARADENİZ OKUSUN
|
|||
|
07-16-2008, 11:35 PM
|
|||
|
|||
|
Önceki forumda Akıncı rumuzlu üyeyim. Baybars'ın kıl kuzeniyim
Küresel ısınmayı tetikleyen bir insanım (Şu aralar boşuna oksijen tüketiyorum gibi geliyor)
TF'den Akıncı |
|||
|
07-17-2008, 12:15 AM
|
|||
|
|||
|
Önceki forumdan Erwin Rommel'ım . Lise 4 öğrencisiyim , oyun oynamayı çok severim . Sporcuyum .
Teşekkürler
|
|||
|
07-17-2008, 02:17 AM
|
|||
|
|||
|
Rumuz : Emanet
Abdullah Aydın Web programlama İstanbul http://www.abdullahaydin.com/ Korkaklıkta AR ilerlemekte ŞEREF vardır. |
|||
|
07-18-2008, 07:50 PM
|
|||
|
|||
|
Tarihforum'da Jön Türk, daha önceki forumlarda Jagatai, Jagatai Khan rumuzlarıyla dolandım durdum.
Zonguldaklıyım, İzmir'de ikamet ediyorum. Büyüyünce bilgisayar mühendisi olacağım. ~~~Jön Türk, Jagatai http://mezzomorto.blogspot.com/ |
|||
|
05-25-2009, 01:06 PM
|
|||
|
|||
|
Önceki forumunuzu bilmiyorum, yeni üye oldum....
Tarih son sınıf öğrencisiyim.... Geç ve güç oldu buraya msj yazmam ama hayırlı olmasını diliyorum... Faydaşı paylaşımlarla eksiklerimizi tamamlamak üzere.... Sevgi ve saygı ile.... Şiirin anlatamadığı yürek sürgünü.... İmlâsız, kuralsız SON haykırıştır bu...!! |
|||
|
05-25-2009, 01:36 PM
|
|||
|
|||
|
Hoşgeldiniz.Hangi üniversitede okuyorsunuz?
TF'den Akıncı |
|||
|
05-25-2009, 02:16 PM
|
|||
|
|||
|
Hoşbulduk hocam, sağolun....
Fırat Üni bu sene son inşAllah son günlerimiz.... Şiirin anlatamadığı yürek sürgünü.... İmlâsız, kuralsız SON haykırıştır bu...!! |
|||
|
05-25-2009, 11:37 PM
|
|||
|
|||
|
İsmim Erhan
Emanet,Baybars ,dengizik'in arkadaşıyım Şüpheden doğmayan her fikir Piçtir "Peyami SAFA" |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım

o kadar.