|
Selçuklu ve Bizans Diplomasi
|
|
02-16-2012, 10:59 PM
|
|||
|
|||
|
Selçuklu ve Bizans Diplomasi
Günün her zaman iyi. Sadece benim Türkçe çok iyi olmadığını uyarmak istiyorum.
Hiç işe gitmek istiyordu. Benim tez konusu: "Bizans vrmena arasında diplomatik ilişkilerin Birinci Haçlı Seferi." Benim ülkemde bu işin Yazım çok gelenekseldir. Çoğu zaman, öğrencilerin Avrupa ve Bizans kaynaklarında, nadiren polzuyuyas Türk kaynaklarıdır. Ben Bizans İmparatorluğu Selçuklu ile diplomatik ilişkileri hakkında her türlü bilgi ilgileniyorum. Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkür ederiz. PS Çeviri tamamen doğru olmayabilir varsayar. Ben standart bir Internet tarayıcısı kullanarak uygulanmaktadır. Belki bir daha kullanıcı dostu iletişim obschatsya için İngilizce mantıklı? Ayrıca, ben ve yardımcı olabilecek diğer forumlar söyleyebilir. |
|||
|
02-18-2012, 02:51 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Selçuklu ve Bizans Diplomasi
Benim aklıma ilk Prof.Dr.Işın Demirkent geldi. Onun makalelerini tararsanız faydası olur.
Düşünüyorum o halde vurun... |
|||
|
02-19-2012, 12:46 AM
(En son düzenleme: 02-19-2012 12:48 AM Vim.)
|
|||
|
|||
|
Teşekkür ederiz! Bana çok yardım etti.Yolda beni gönderdi. İngilizce'ye çevrilen eserlerinin herhangi bir var mı?
|
|||
|
02-20-2012, 03:18 AM
|
|||
|
|||
|
i dont know which one is translated to English but you can search the "Nicetæ Choniatæ Historia" in google. Işın Demirkent translate it to Turkish. it is about crusades.
Also, you can search this site " http://www.crusades-encyclopedia.com/encyclopedia.htm l" So many writers. I guess you can find something in this site |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım