|
Tarih Okumak İstiyorum
|
|
01-27-2011, 10:51 PM
|
|||
|
|||
|
Tarih Okumak İstiyorum
Merhaba arkadaşlar. Ben 10. sınıfa gidiyorum. Bölümler kalktı fakat TM bölümünün derslerini görüyorum. Tarih okumak istiyorum. Bu yüzden Sözel derslerden sınava girmem gerektiğinin farkındayım. Fen- Edebiyat bölümlerinden birine gidersem herhangibi bir sosyal güvencem olmaz. Ya akademik kariyer ya hiç.Artık formasyonda alınmıyo röğretmenlik için. Bir eğitim fakültesine gidersem akademik kariyer ve sosyal güvence olarak KPSS eye girme. KPSS ye girsem pek bir fark olmayacağını biliyorum. Çok az kişi atanıyor. Sizce Tarih okusam ne olur? Önü açık mı? Akademik kariyer yapmanın yanında duyulmam için neler yapmam lazım?
Değerli fikirlerinizi bekliyorum. |
|||
|
01-28-2011, 12:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Tarih Okumak İstiyorum
Tarih okumayı çok istedim ama sosyal ve ekonomik kaygılarla o zaman hukuk fakültesini tercih etmiştim. Ama en azından yüksek lisans yapmayı ben de istiyorum..
İttihatçılar vardı, hilâl bıyıklıydılar.. Sustasına basılmış birer çakıydılar... |
|||
|
02-04-2011, 11:11 AM
|
|||
|
|||
|
Biz okuyoruz. Allaha emanet. Bitirince neler olacak? Hiç fikrim yok açıkçası. Ama dediğiniz doğru, ya akademisyenlik ya hiç.
|
|||
|
02-04-2011, 02:46 PM
|
|||
|
|||
|
Benzer bir soruyu Umit adlı bir adaşım da sormuş.Ben genç arkadaşlarıma ne okumak istiyorlarsa onu okumalarını tavsiye ederim.Eğer bir bölümü gerçekten istiyorlarsa,o branştan sıkılmayacaklarına eminlerse hiç düşünmesinler.
Gelecek ve iş kaygısı güderek,insanların tavsiyelerine uyarak bana pek de çekici gelmeyen bir bölüm okudum,ama yıllar sonra bile o ilk göz ağrım en büyük merakım,hobim ve içimde bir ukde olarak kaldı. Keşke kimseyi dinlemeseydim. |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Türkiye'de tarih okumak | umit | 11 | 3,362 |
08-16-2010 01:13 AM Son Mesaj: el-Hace |
|

Arama
Üye Listesi
Takvim